foto

Dmitrij Sutyrin

  • nar. 15.6.1973 (46 let)
    Novosibirsk

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kotov obižať ně rekomendujetsja (TV film)
2014 Sled tigra (TV film)
2013 Rol
Tři mušketýři
2008 Admirál
Boj mestnogo značenija
2006 Svjaz
2005 První po Bohu
2003 Ruské impérium: Začátek 3.
2001 Skaz pro Fedota-strelca

TV seriály

2020 Alex Ljutyj (TV seriál)
2019 Anonimnyj dětěktiv (TV seriál)
2018 Čužaja (TV seriál)
2017 Dvoje protiv smerti (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Zveriněc (E08)
Slepyje (E06)
Melnik (TV seriál)
Tajny i lož (TV seriál)
2016 Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Strach vysoty (S04E20)
Proščaj, ment (S04E19)
Utěčka informacii (S04E18)
další epizody (20)
2015 Apperkot dlja Gitlera (TV seriál)
Babje leto (TV seriál)
Granica vremeni (TV seriál)
Něrazrezannyje stranicy (TV seriál)
Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Pogoňa za tremja zajcami (TV seriál)
Čudny děla tvoi, Gospodi! (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Inkassatory (S02E06)
Šef (TV seriál)
Rotacija kadrov (S03E32)
Sveděnije sčjotov (S03E31)
Sdělka (S03E30)
další epizody (8)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
Ultimatum (TV seriál)
Ženščina v bědě (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Mesť (S08E14)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Krik sovy (TV seriál)
Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Ozero smerti (S01E15)
Ochotniki za golovami (S01E14)
Založniki (S01E13)
další epizody (7)
Pepel (TV seriál)
Razvědčicy (TV seriál)
Trassa (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Vragi (S02E32)
Druzja (S02E31)
Prigovor (S02E30)
další epizody (28)
PPS (TV seriál)
Založniki (S02E24)
Doznavatěl (TV seriál)
Kapitany (S02E01)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Chvost (TV seriál)
Dva kapitana (E23)
Kulinar (TV seriál)
Predatěl (TV seriál)
Viktorija (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Epilog (S01E24)
Final (S01E23)
Kryša (S01E22)
další epizody (15)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Za mnoj poslednij taněc (S12E28)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Robinzon (TV seriál)
Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Vračebnaja tajna (S01E04)
Litějnyj (TV seriál)
Kompromat (S06E10)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Podozrevajemyj džip (S10E07)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Svidětěl (S01E06)
Dom u bolšoj reki (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Posledňaja stavka (S04E08)
2009 Admiral (TV seriál)
Legenda ob Olge (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Zanimatelnaja geologija (S03E15)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Pervyj děň goda (S01E14)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Provokator (S04E02)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Gončije (TV seriál)
Zakon myšelovki (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Sektor obstrela (S01E06)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 6 (S06E06)
Episode 1 (S05E01)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Voroňja slobodka (S04E25)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky