foto

Darin Morgan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Akta X (TV seriál)
Počkat, cože? (S11E04)
2016 Akta X (TV seriál)
Setkání s příšerodlakem (S10E03)
2014 Those Who Kill (TV seriál)
Souvenirs (E05)
1998 Milénium (TV seriál)
Somehow, Satan Got Behind Me (S02E21)
1997 Milénium (TV seriál)
Jose Chung's 'Doomsday Defense' (S02E09)
1996 Akta X (TV seriál)
Jose Chung "Od jinud" (S03E20)
Válka Coprophagů (S03E12)
1995 Akta X (TV seriál)
Poslední odpočinek Clydea Bruckmana (S03E04)
Humbug (S02E20)
1994 Akta X (TV seriál)
Krev (S02E03)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Akta X (TV seriál)
Počkat, cože? (S11E04)
2016 Akta X (TV seriál)
Setkání s příšerodlakem (S10E03)
1998 Milénium (TV seriál)
Somehow, Satan Got Behind Me (S02E21)
1997 Milénium (TV seriál)
Jose Chung's 'Doomsday Defense' (S02E09)

Herecká filmografie

TV seriály

1997 Akta X (TV seriál)
Malé ryby (S04E20)
1994 Akta X (TV seriál)
Hostitel (S02E02)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace