Reklama

Reklama

Ti druzí

(seriál)
  • USA The Others
Drama / Horor / Mysteriózní
USA, 2000, 9 h 6 min (Minutáž: 42 min)

Kamera:

Shelly Johnson

Hrají:

Julianne Nicholson, Gabriel Macht, Missy Crider, Bill Cobbs, John Billingsley, Kevin J. O'Connor, Dale Dye, Gabrielle Union, Zachary Quinto, Adam Gierasch (více)
(další profese)

Epizody(13)

Univerzitní student Marian Kitt je zděšen, když zjistí, že má schopnost nahlížet "do druhého světa". O Mariánových vizích se dozví i profesor Miles Ballard, student paranormálních a duševních jevů. Představí Mariána Těm druhým, skupině jedinců se schopností zprostředkovaně přejímat pocity, myšlenky a zkušenosti jiných, a pomáhat jim... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

numan 

všechny recenze uživatele

Inu né, že by to bylo úplně blbé, ale vyjímečně chápu to, proč hned po první sérii přišel konec. Během jednoho deštivého víkendu to kolem mě prošumělo, vyšumělo a nic nezanechalo. Existují mnohem výživnější (po všech stránkách) sci-fi/mystery seriály, ale vidět se to dá. V závěru mě celkem otrávilo, jak tvůrci evidentně a průhledně v rámci seriálových pravidel počítali s tím, že na začátku druhé série všechny hlavní postavy vytáhnou z bláta a pojede se druhé kolo. Bohužel - nic. ()

Reklama

Reklama