foto

Lewis Martin

  • nar. 1.11.1894
    San Francisco, Kalifornie, USA
  • zem. 21.2.1969 (74 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1963 Bláznův deník
1961 The Runaway
1959 A Summer Place
1958 Badman's Country
Crash Landing
1957 Rockabilly Baby
Slander
The Last Stagecoach West
The Quiet Gun
1956 Muž, který věděl příliš mnoho
Star in the Dust
These Wilder Years
1955 Dvorní šašek
Las Vegas Shakedown
Night Freight
The Seven Little Foys
1954 Cry Vengeance
Knock on Wood
Men of the Fighting Lady
Prisoner of War
Witness to Murder
1953 Angel Face
Arrowhead
Fort Algiers
Houdini
No Escape
Pony Express
The Caddy
Vice Squad
Válka světů
1952 Náhlý strach
Red Planet Mars
The Wild North
1951 Cattle Drive
Criminal Lawyer
Drums in the Deep South
Eso v rukávu
Operace Pacifik
The Blue Veil
The Whip Hand
Three Guys Named Mike
1950 Counterspy Meets Scotland Yard
Experiment Alcatraz
The Blazing Sun

TV seriály

1966 Tarzan (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Betty Hutton Show (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The George Burns Show (TV seriál)
Union Pacific (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Hey, Jeannie! (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Fury (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Sheena: Queen of the Jungle (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
December Bride (TV seriál)
Mayor of the Town (TV seriál)
Medic (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
Topper (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
The Fisher Family (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1949 Hands of Murder (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1951 The Screen Director

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace