foto

André Klöhn

  • nar. 30.10.1970 (48 let)
    Dinslaken, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zwangsräumung

TV seriály

2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace