foto

Katherine Warren

  • nar. 12.7.1905
    Detroit, Michigan, USA
  • zem. 17.7.1965 (60 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1960 I'll Give My Life
1957 Drango
Vězeňský rock
Zero Hour!
1956 Fury at Gunsight Pass
Inside Detroit
1955 Násilní muži
The Adventures of Huckleberry Finn (TV film)
1954 Country Girl
Příběh Glenna Millera
The Bamboo Prison
Vzpoura na lodi Caine
1953 Bad for Each Other
The Man Behind the Gun
1952 Battles of Chief Pontiac
Flat Top
Ocelová past
Paula
Scandal Sheet
Son of Ali Baba
Talk About a Stranger
The Star
This Woman Is Dangerous
Washington Story
1951 Dear Brat
Force of Arms
Lady Pays Off, The
Lorna Doone
Lupič
Night Into Morning
The People Against O'Hara
Three Guys Named Mike
Vysoký cíl
1950 Harriet Craig
Mystery Submarine
Three Secrets
1949 Abandoned
And Baby Makes Three
Mary Ryan, Detective
Story of Molly X, The
Tell It to the Judge
Všichni královi muži

TV seriály

1962 The Beachcomber (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Dr. Christian (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
Topper (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Footlights Theater (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The Bigelow Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

TV pořady

1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace