foto

Grandon Rhodes

  • nar. 7.8.1904
    Jersey City, New Jersey, USA
  • zem. 9.6.1987 (82 let)
    Encino, Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Fluffy
1964 Where Love Has Gone
1961 Stroj na líbánky
1960 Oklahoma Territory
Tess of the Storm Country
The Bramble Bush
1959 The FBI Story
1958 The Notorious Mr. Monks
1957 27. den
The Wayward Girl
Vězeňský rock
1956 Miracle in the Rain
Tension at Table Rock
The Rack
These Wilder Years
UFO útočí!
1955 A Man Alone
Headline Hunters
Illegal
Pomsta netvora
Texas Lady
The Eternal Sea
The McConnell Story
Trial
1954 Lidská bestie
Secret of the Incas, The
Them!
Zrodila se hvězda
1953 A Blueprint for Murder
Bad for Each Other
Dům voskových figurín
On Top of Old Smoky
So Big
System, The
Three Sailors and a Girl
1952 Angel Face
Boots Malone
Cripple Creek
Indian Uprising
Odstřelovač
1951 Come Fill the Cup
Criminal Lawyer
Detektivní příběh
Elopement
Force of Arms
Storm Warning
Take Care of My Little Girl
The Golden Horde
The Guy Who Came Back
1950 Second Face, The
The Du Pont Story
The Eagle and the Hawk
The Flying Missile
The Lost Volcano
Tripolis
Včera narození
Women from Headquarters
Wyoming Mail
1949 And Baby Makes Three
Bílý žár
Canadian Pacific
Dancing in the Dark
It Happens Every Spring
Miss Mink of 1949
Streets of Laredo
Tell It to the Judge
The Clay Pigeon
The Lady Takes a Sailor
Tucson
Všichni královi muži
1948 Bachelor Blues
Big Town Scandal
Blondie's Secret
Kdo kráčí po křivolakých cestách
Klub u cesty
Larceny
Song of My Heart
The Gentleman from Nowhere
Trouble Preferred
1947 High Wall
Osedlej růžového koně
Song of Love
Too Many Winners
Zrozen k zabíjení
1946 Magnificent Doll
1945 Nob Hill
Roughly Speaking
1944 Jdi za chlapci
Ladies Courageous
Lady in the Dark
Our Hearts Were Young and Gay
Practically Yours
Pět Sullivanů
Raiders of Ghost City
Sensations of 1945
The Doughgirls
The Impostor
Wilson
1943 Ani stín podezření
Corvette K-225
Hit Parade of 1943
Konvoj do Murmanska
1942 Nostradamus and the Queen
Ship Ahoy
1933 Operator's Opera, The

TV seriály

1965 Green Acres (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Bachelor Father (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 Ethel Barrymore Theater (TV seriál)
General Electric Summer Originals (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
I'm the Law (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Footlights Theater (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
The Living Christ Series (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)
Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace