foto

Olivier Pagès

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 La Légende
Spitak
2016 Meurtres à La Ciotat (TV film)
2014 La loi, le combat d'une femme pour toutes les femmes (TV film)
2010 Mateřské pudy (TV film)
Vidocq (TV film)
2008 Fracassés
2007 Mužská srdce 2
Two Tigers
2006 Test lásky (TV film)
2005 Kam zmizel můj syn? (TV film)
Strach z minulosti (TV film)
2004 Král
L'Américain
2003 Acqua... il fuoco, L'
2002 Sexes très opposés
2000 Americká stopa
Il segreto del giaguaro
1998 Paparazzi
1986 Miluji tě

TV seriály

2013 Meurtres à... (TV seriál)
Unknown Movies (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Le Procès (S07E05)
2010 Victoire Bonnot (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Une place au soleil (2/2) (S05E14)
Une place au soleil (1/2) (S05E13)
Hors-jeu (S05E07)
2009 Action spéciale douanes (TV seriál)
Comprendre & pardonner (TV seriál)
2008 Pas de secrets entre nous (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Eaux profondes (S03E08)
2006 Profils criminels (TV seriál)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
Noi (TV seriál)
Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
Le tuteur (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Tajemství komisařky Lescautové (S10E01)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Pepe Carvalho (TV seriál)
1998 Cap des Pins (TV seriál)
Marc Eliot (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Louis Page (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
St. Tropez (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1990 Don Rock (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1987 Floodtide (TV seriál)

Dokumentární

2012 Real Fighter

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky