foto

Hana Granilla

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Případ pro lyžaře (TV film)
2013 Případ pro rybáře (TV film)
2012 Aplaus (TV film)
Stín smrtihlava (TV film)
2010 Sama v čase normálnosti (TV film)

TV seriály

2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Exekuce (S01E13)
Místo narození (S01E12)
Kněz (S01E11)
další epizody (13)
Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Zločin v chalupě (E12)
Příběh sňatkového podvodníka (E08)
Závrať (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky