foto

Dean Andrews

  • nar. 1963
    Rotherham, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Agatha and the Truth of Murder (TV film)
Torvill & Dean (TV film)
2017 Dark River
2013 The Security Men (TV film)
2011 United (TV film)
Weekender
2009 Záchrana
Útěk z Kandaháru
2006 Missing (TV film)
2005 Faith (TV film)
Láska + nenávist
2004 Moje léto lásky
2002 EastEnders: Ricky and Bianca (TV film)
2001 Výhybkáři

TV seriály

2019 London Kills (TV seriál)
2018 Delicious (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2017 The Moorside (TV seriál)
2016 Otec Brown (TV seriál)
Jakubova hvězda (S05E01)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2015 Banana (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (5)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Balada o midsomerském hrabství (S17E03)
2014 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2013 Frankie (TV seriál)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2012 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2011 Marchlands (TV seriál)
The Case (TV seriál)
2010 Ashes to Ashes (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2009 Ashes to Ashes (TV seriál)
Who Am I, Really? (S02E08)
Traitor (S02E07)
Truth Canal (S02E06)
další epizody (8)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Alex's Big Day (S01E08)
Charity Begins At Home (S01E07)
Over the Hill (S01E06)
další epizody (8)
2007 True Dare Kiss (TV seriál)
Life on Mars (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2006 Life on Mars (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
The Street (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Liamday (S03E01)
2003 Between the Sheets (TV seriál)
Buried (TV seriál)

Dokumentární

2019 Red Arrows: Kings of the Sky (TV seriál) - vyp.

Host

TV pořady

2000 GPTV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace