foto

Fritz Diez

  • nar. 27.2.1901
    Meiningen, Německá říše
  • zem. 19.10.1979 (78 let)
    Výmar, Thüringen, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Velký vojevůdce maršál Žukov
1980 Glück im Hinterhaus
1974 Nové příběhy z Florentinské 73 (TV film)
Volba cíle
1973 Der Staatsanwalt hat das Wort - Verurteilt auf Bewährung (TV film)
Der wunderbare Schatz (TV film)
1972 Der Staatsanwalt hat das Wort - Vaterschaft anerkannt (TV film)
Ура! У нас каникулы!
1971 Osvobození III - Směr hlavního úderu
Osvobození V - Poslední úder
1970 Tscheljuskin (TV film)
1969 Osvobození
Osvobození II - Průlom
1968 Osvobození I - Ohnivá duha
1967 Blaulicht - Nachtstreife (TV film)
Gefrorenen Blitze, Die
Já, spravedlnost
1966 Der Staatsanwalt hat das Wort - Bummel-Benno (TV film)
Útěk do mlčení
1965 Der Mann mit dem Gewehr (TV film)
Episoden vom Glück (TV film)
Testpersonen (TV film)
1964 Der Neue - Teil 2 (TV film)
Sie heißt Meta Hall (TV film)
1963 Blaulicht - Heißes Geld (TV film)
Carl von Ossietzky (TV film)
Der Neue - Teil 1 (TV film)
Die Räuberbande (TV film)
Edelmarder
Ein Mann und sein Schatten (TV film)
Humphrey George (TV film)
Karbid und Sauerampfer
1962 Die Nacht auf der Autobahn (TV film)
1961 Melodie in A-Moll (TV film)
Zwei Ziegen
1960 Die Lawine (TV film)
Pět nábojnic
1959 Musterknaben
Zboží pro Katalánii
1957 Klamání až do soudného dne
1955 Ernst Thälmann - Vůdce své třídy
1951 Stíny nad ostrovy

TV seriály

1973 Sedmnáct zastavení jara (TV seriál)
1967 Rudí horolezci (TV seriál)
1966 Geheimkommando Bumerang (TV seriál)
1960 Heute bei Krügers (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace