foto

Richard Jaroslav Müller

  • nar. 5.12.1992 (27 let)
    Praha, Československo

Biografie

Vystudoval DAMU, účinkuje v divadle Rokoko v roli mladého lékaře, v Hudebním divadle Karlín v roli akrobata a v divadle TaFantastika v roli Mága hry „Aspects of Alice“.

Ve filmu Muzikál aneb cesty ke štěstí ztvárnil roli Mirka, dále si zahrál například ve studentských filmech: Šest dní roli Lukáše smrtky nebo v ročníkové práci Davida Bumbálka, filmu Expozice, role spisovatele.

Natočil reklamu pro Datart v roce 2012 a pro Mc'Donalds v roce 2015. Pracuje se společností Slevomat jako herec, kameraman, scenárista i střihač. Vydává pro tuto firmu reklamní videa.

Chodil na základní školu s rozšířenou výukou hudební výchovy a poté vystudoval sportovní gymnázium Přípotoční. Umí anglicky, španělsky a rusky a od malička dělá gymnastiku. Ovládá tedy akrobacii, dále kanoistiku, střelbu, střelbu z luku, horolezectví, umí jezdit na koni a žonglovat se třemi libovolnými předměty.

Richard Müller

Herecká filmografie

Filmy

2018 Po čem muži touží
2017 Čertoviny
2016 Expozice (studentský film)
Muzikál aneb Cesty ke štěstí
Noční hráč (studentský film)
2015 Rodinný film

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Vyhrát za každou cenu (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky