foto

Dermot Keaney

  • nar. 28.8.1964 (52 let)
    Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Červený stan (TV film)
2013 Fedz
2012 Interview se zabijákem
2011 Small Town Glory
2010 Centurion
2007 Piráti z Karibiku: Na konci světa
2006 Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
2005 Après l'océan
2004 Dívčí válka
1999 Hunting Venus (TV film)
Ostrov pokladů
Swing
Underground (TV film)
1998 Madam Bette
1997 Owd Bob
1996 Nevinný spánek
1995 Eleven Men Against Eleven (TV film)
Hlavní podezřelý: Vůně temnot (TV film)
1994 Šílenství krále Jiřího

TV seriály

2013 Atlantis (TV seriál)
2012 Borgiové (TV seriál)
Toulaví psi (S02E04)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Zima se blíží (S01E01)
2009 Kolize (TV seriál)
2008 Wallander (TV seriál)
2003 Mile High (TV seriál)
2002 American Embassy, The (TV seriál)
Strange (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
Residents, The (TV seriál)
2000 Beast (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
In Defence (TV seriál)
North Square (TV seriál)
1999 Days Like These (TV seriál)
1997 Ivanhoe (TV seriál)
Underworld (TV seriál)
1995 Ghosts (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace