Reklama

Reklama

Interview se zabijákem

  • Velká Británie Interview with a Hitman
Trailer

Tichý, vytrvalý. Žádné vztahy. To je Viktorův styl. Mantra, která ho vytáhla ze slumů v Rumunsku na vrchol své profese – nájemného vraha. Viktor zná hodnotu života vice než většina lidí, což mu dává předpoklad stát se perfektním zabijákem. Ale po bezcitném podrazu od svých šéfů utíká do Londýna, stane se členem nové rodiny a zjistí, že se octnul uprostřed zuřivého boje podsvětí o moc. Viktor je teď lepší, rychlejší a ještě více nemilosrdný, než kdykoliv předtím. Dostane příležitost, aby začal nový život. Ale podaří se mu někdy uniknout nepříjemnostem a skrytým tajemstvím z jeho minulosti? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Na plné hodnocení to zdaleka není, ovšem ten závěr mě totálně odrovnal! Celý příběh je takové kolečko, ve kterém Goss brousí nudě hrany se svým charizmatem a občas někoho zastřelí, či zláme. Akce tu je poskvrnu, ale ta je při zemi, je realistická, komorná a těch několik střetů s jedním soubojem navíc a jednou přestřelkou za to fakt stojí. A celé to táhne hodně solidní hudba a v celku zajímavý příběh s pěkným zvratem na konci. Má to i své tempo, mě to uteklo rychle, dávám 9/10 za ten konec. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Wow! Vždy, když vidím v nějakém názvu slovo "hitman", vyvolá to ve mě obraz Ennisova hrdiny Tommyho Monaghana, ale po téhle pecce se to asi změní na tvář Luka Gosse. Naprosto dokonalá sonda do hlubin zabijákovy duše i do jeho života. Měl jsem pocit, jako by mi někdo pomalu podřezával krk a já zároveň musel ocenit, jak elegantně můj vrah zachází s břitvou. Nadšení. 100% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Cherchez la femme, jak praví klasik, anebo příběh o tom, jak se z malého obyčejného kluka může díky několika vraždám klidně stát plešatý, chladnokrevný zabiják, který není ten samý jako v té legendární video hře. Kdyby tam nebyli tak příšerní herci s tak hroznými přízvuky, nemluvě o podivných lokacích, mohlo by to být i výborné drama. Takhle je jen dobré a místy ani to ne. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Výborně, takhle nějak jsem si Hitmana představoval...akci a výbuchy přenechat Punisherovi, Hitman si vystačí s psychologickým dramatem. A jde mu to skvěle. O mrtvoly samozřejmě není nouze, byla by z nich pěkná kopice, daleko zajímavější je však putování hlavního hrdiny životem, jehož cíl se nachází v pekle. Syrové, špinavé, bezvýchodné. Představa, že zabijácké řemeslo jednou pověsím na hřebík a minulost vymažu lusknutím prstu, je samozřejmě mylná, což musí pochopit i Hitman, byť se mu to moc nelíbí. Zabítí - pomsta, zabití - pomsta, zabití - pomsta. Mnozí chlapi to tak mají, ovšem mnohé chlapy předčí leckterá žena... Pomalé jak zrnka přesýpacích hodin, což se mi po všech těch klipových šílenostech (Jason Statham a spol) velmi zamlouvalo. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film je opravdu jedna velká nudná sračka a svoje oslavný komenty si strčte do prdele.Goss je úděsnej herec,tempo pomaloučký,deset minut nepadne ani slovo,takže máte pocit že film točil Refn,a ani se nedá dokoukat.Prakticky se nehodí dát tomu filmu odpad,protože existujou i obludnější slátaniny,ale já ho musim dát,prostě sem to musel stopnout.A vracet se k tomu kvůli 25minutám vážně nehodlám.Jak je něco jednou vožmoulaný,tak to házim do koše.0%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • První slovo ve filmu zazní až téměř po deseti minutách. (korbitch22)

Reklama

Reklama