foto

Portelli Paul

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Saul: The Journey to Damascus
2009 Agora
Blood in the Water (TV film)
2008 U-900
2003 Helena Trojská (TV film)
2002 Julius Caesar (TV film)

TV seriály

2015 You, Me and the Apocalypse (TV seriál)
2012 Sindibád (TV seriál)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Lord Sníh (S01E03)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
Návrat komisaře Rexe (TV seriál)

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace