foto

Ulla Skoog

  • nar. 23.2.1951 (68 let)
    Sävedalen, Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 En komikers Uppväxt
2012 Poslední věta

TV seriály

2017 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2016 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Rozchody (S01E08)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2010 Solsidan (TV seriál)
2005 Saltön (TV seriál)

Dokumentární

2012 Zevrubný pohled

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace