foto

Ulla Skoog

  • nar. 23.2.1951 (70 let)
    Sävedalen, Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 LasseMajas detektivbyrå - Tågrånarens hemlighet
2019 En komikers uppväxt
2012 Poslední věta
1997 Malí Jönssonovi se předvádějí
1994 Yrrol
1988 SOS - en segelsällskapsresa

TV seriály

2017 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2016 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Rozchody (S01E08)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2010 Solsidan (TV seriál)
2005 Saltön (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)

Dokumentární

2012 Zevrubný pohled

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky