foto

Anton Levit

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sarah Kohr - Das verschwundene Mädchen (TV film)
2016 Familie! (TV film)
2015 Tatort - Hinter dem Spiegel (TV film)
2011 V temnotě
2010 Polizeiruf 110 - Einer von uns (TV film)
2007 Wie küsst man einen Millionär? (TV film)
2006 Lucy
Místo činu - Ztracené dítě (TV film)
2005 Max und Moritz Reloaded
Willenbrock
2004 Das Schwalbennest (TV film)
Mondlandung
Zběsilá jízda

TV seriály

2017 Im Knast (TV seriál)
Ein Manni sieht rot (S02E03)
Der Zweiäugige unter den Blinden (S02E02)
Ärger im Paradies (S02E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Vaterliebe (S17E09)
2015 V podezření (TV seriál)
Grauzone (E23)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
Místo činu: Berlín (TV seriál)
Alles hat seine Zeit (E10)
Was kostet Berlin? (E08)
Der Verrat (E04)
další epizody (4)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Aufstand (S10E22)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky