Reklama

Reklama

Epizody(8)

Když se osamělá astronautka po nehodě na palubě Mezinárodní vesmírné stanice vrátí zpět na Zem jako hrdinka, zjistí, že se stěžejní součásti jejího života změnily, a to včetně malé dcerky. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

majo0007 

všechny recenze uživatele

Nerád vypínám seriály - zaujíma ma aspoň koniec (keď som si už dal tú námahu sledovať pár epizód). Tuná som ale skončil pri E03... kde sa kokotko na hojdačke snaží vysvetliť 10ročnému decku teóriu kvantovej mechaniky... Jako vážne už dneska nedokážeme natočiť niečo priamočiare ale opičiť sa po pseudo nolanovských pičovinách, ktoré nedávajú zmysel...! Výsledok je pod úrovňou všetkých zúčastnených. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nenapadne sci-fi pre pozorneho, idealne, aj v kvantovej teorii trosku edukovaneho divaka. :) Naozaj treba vnimat tie naznaky, linie a nechat si "vysvetlit" kto je "odkial/z kedy". :) Uznavam, ze obcas, zvlast k zaveru, to obcas posobilo nesurodo. Kazdopadne, Noomi bola tradicne skvela a mladucka predstavitelka jej dcerky, Alice, bola tiez podarena. Hoci som jej tu, scenarom pridelenu, predcasnu emocnu inteligenciu moc neveril. Plne chapem jednohviezdia i odpady. Ako som pisal vyssie, treba sa pri sledovani ozaj vzit do deja a sustredit sa a mat otvorenu mysel. Toto nie je ziaden jednoduchy, plochy blockbuster. Je to obcas i silne emocionalna rodinna drama, ktorej by som bol uvital menej. Narvat to do 6tich dielov by bolo asi idealne, ale chapem, ze niektore linie si vyzadovali hlbsi a pozvolnejsi nastup. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Spousta dobrých nápadů utopená v tuně nezáživné vaty. Zkraje nebylo úplně jasné o co jde, ale když začala Konstelace vykládat karty na stůl docela sem se těšil co z toho nakonec vyleze a o to víc mě mrzí že finále spíš vyšumělo do nikam než aby přineslo správné vyvrcholení. Jako uzavřená minisérie o max čtyřech dílech, nebo ideálně film by to mohlo fungovat podstatně lépe…60% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál pracuje s myšlenkou kvantové superpozice a rozvíjí do zcela idiotský vyprávěného (zmateně a nesmyslně) děje. Zmatenost podtrhuje i několik zcela nezapadajících faktů (tedy seriál se nedrží ani vlastního konceptu, nebo v tom má sám scénárista bordel. Tomu by odpovídal i zcela lobotomický závěr a odfláknutá práce s detaily (viz neschopnost sjednotit vzhled jedné z hlavních postav kterou hrají dvojčata a která lze zřetelně rozeznat jak se střídají náhodně od scény nebo dokonce od záběru). Podrobně u jednotlivých epizod. ()

Kamil111 

všechny recenze uživatele

Schrödingerova kočka v seriálové praxi. Ne nadarmo se tam polopaticky několikrát vyskytla, dokonce v najednou viděné kombinaci živá-mrtvá. Nakolik je tento dávný myšlenkový experiment z kvantové fyziky známý zdejšímu diváctvu, svědčí výše uvedené recenze i všechny ostatní u jednotlivých dílů - tedy zřejmě nijak. Bavil jsem se, i když je fakt, že onu vědeckou teorii si v zájmu děje autoři hodně přizpůsobili a poslední dva díly se až příliš opakovaly. ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama