foto

Tilla Kratochwil

  • nar. 1974
    Zittau, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tatort - Der Maulwurf (TV film)
2013 Geld her oder Autsch'n!
Sein letztes Rennen
2012 Bankraub für Anfänger (TV film)
2011 Vyhoření
2009 Ein Hausboot zum Verlieben (TV film)
Human Kapital
2008 10 Sekunden
Cizinec ve mně
2007 Tatort - Investigativ (TV film)
2006 Die Täuschung (TV film)
2003 Die Ritterinnen

TV seriály

2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Babyklappe (S10E08)
2017 You Are Wanted (TV seriál)
Rollo (S01E05)
Kriminalista (TV seriál)
Vysoké riziko (S12E03)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2019 Stunden der Entscheidung – Angela Merkel und die Flüchtlinge (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky