foto

Laura Weissbecker

  • nar. 3.10.1984 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Breaking Brooklyn
2012 Malgré-Elles (TV film)
Čínský zvěrokruh
2010 Pozor na doktora (TV film)
2009 Ach, to libido
Le mystère Joséphine (TV film)
2008 Alicja Wonderland
2007 Dombais et fils (TV film)
2006 Boj o Jeruzalém
2005 Erasmus 2
La vie est à nous!
2003 France Boutique

TV seriály

2017 Ničemové (TV seriál)
Needles (E10)
Xtabai (E02)
2009 Ligne de feu (TV seriál)
Paris 16ème (TV seriál)
2004 Le proc (TV seriál)
2002 Action Justice (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)

Dokumentární

2008 La résistance
Vzestup a pád Versailles: Ludvík XIV.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace