foto

Harrison MacDonald

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Predátor: Evoluce
2015 Lhář, lhář, upír (TV film)
2014 Black Fly
Kámoš napořád
2013 Slova nebo obrazy?

TV seriály

2018 Riverdale (TV seriál)
Chapter Thirty-Six: Labor Day (S03E01)
Chapter Twenty Seven: The Hills Have Eyes (S02E14)
2016 Dead of Summer (TV seriál)
Mix Tape (E03)
Supergirl (TV seriál)
Survivors (S02E04)
2015 Falling Skies (TV seriál)
Stalag 14th Virginia (S05E08)
Everybody Has Their Reasons (S05E07)
2014 Signed, Sealed, Delivered (TV seriál)
Batesův motel (TV seriál)
Caleb (S02E03)
2013 Darebák (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
Scared and Running (S03E05)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Nepřítel mého nepřítele (S04E09)
Lovci duchů (TV seriál)
Blood Brother (S08E05)
2010 Hodina duchů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace