foto

Alison Egan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Bella and the Boys (TV film)
Hooligans
2002 Pavouk
2001 Martins, The
Červené barety (TV film)
1998 Big Swap, The

TV seriály

2010 Sherlock (TV seriál)
Studie v růžové (S01E01)
2005 Diamond Geezer (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky