foto

Marie Tourell Søderberg

  • nar. 26.7.1988 (31 let)
    Nørrebro, Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nina
2014 1864 - Brødre i krig
Itsi Bitsi
2013 Sex, drogy a daně

TV seriály

2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 4 (S01E04)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2005 Klovn (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace