foto

Paul Leonard

  • nar. Winchester, Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mamma Mia! Here We Go Again
2017 Nejtemnější hodina
Tokyo Trial
2013 The Christmas Candle
2012 Bídníci
Gambit
2009 Ninja Assassin

TV seriály

2012 Epizody (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 2 (S02E02)
Sherlock (TV seriál)
Reichenbašský pád (S02E03)
2001 Perfect Strangers (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Oliver Twist (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 Megamaths (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky