foto

Patrick Brennan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Arbitr
Gangsta Granny (TV film)
2009 V srdci bouře: Churchill ve válce (TV film)
2003 Richard II (TV film)

TV seriály

2019 Carnival Row (TV seriál)
Some Dark God Wakes (S01E01)
2018 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Odchází, následována medvídkem (S01E06)
2015 Panství Downton (TV seriál)
Christmas Special (S06E09)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
další epizody (6)
2014 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 1 (S05E01)
2013 Bílá královna (TV seriál)
The Princes in the Tower (E09)
Otec Brown (TV seriál)
Modrý kříž (S01E10)
2011 Kvítek karmínový a bílý (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2003 State of Play (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 Testament: The Bible in Animation (TV seriál)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1992 Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky