foto

Andrew Jenkins

  • nar. 28.12.1988 (29 let)
    Medicine Hat, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Predátor: Evoluce
2016 Lost Solace
Sandra Brown's White Hot (TV film)
2014 Kámoš napořád
2012 Locked in a Garage Band
2011 The Trailer Park Holiday
2009 Zombie Punch

TV seriály

2018 Siréna (TV seriál)
Being Human (S01E08)
Showdown (S01E06)
On the Road (S01E04)
další epizody (5)
2017 Imposters (TV seriál)
Frog-Bikini-Eiffel Tower (S01E07)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
Betrayal (S01E07)
Choices (S01E06)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Zlomené království (S05E04)
Cena (S05E02)
Černá labuť (S05E01)
2013 The Killing (TV seriál)
Hope Kills (S03E07)
That You Fear the Most (S03E02)
The Jungle (S03E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Slumber Party (S09E04)
2012 Firma (TV seriál)
2010 Tower Prep (TV seriál)
2009 Stormworld (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Mimoni v Americe (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Lost Solace

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace