foto

Chi-hung Ling

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Nebezpečný svědek
2007 Jun chi
2006 Hak se wui yi wo wai kwai
Jopok manura 3
Poslední boj
2001 Quan zhi sha shou
2000 Lan yan huo
1998 Král zabijáků
Nu jing yu pi tiao ke
1997 Ai shang 100% ying xiong
1996 Bao Jie: Qing Qing
1995 Padlí andělé
1994 Pěst legendy
1993 Bo Lan jie da shao
Cheng shi nu lie ren
Li Luo-Fu qi an
Lian zheng di yi ji
Mu lu tian shi
She diao ying xiong zhi dong cheng xi jiu
Železný dráp
Železný opičák
1992 Gai shi ying xiong
Král zlodějů
Long mao shao xu
Nu du shen
Nu hei xia huang ying
Tai zi ye chu chai
Tenkrát v Číně 2
Tou shen gu zu
Yao guai du shi
1991 Biao jie, ni hao ye! xu ji
Li wang
Lie huo qing chou
Tenkrát v Číně
Tian zi men sheng
Wei Si Li zhi ba wang xie jia
Zei sheng
1990 Andělská síla
Biao jie, ni hao ye!
Die xue feng yun
Karate tiger 4: Král kickboxerů
Princ slunce
Shi xiong zhuang gui
Swordsman
Tygří klec 2
Wu di xing yun xing
Xue ran hong chen
1989 Fa da mi ji
Sheng gang qi bing 3
Tong gen sheng
Zai qi feng yun
Zhuo gui da shi
1988 Ba wang nu fu xing
Red Force 3
Wu long zei ti shen
1986 Brotherhood
Lau man ying hung
Wong ga faan
1985 Xiao nian Su Qi Er
1984 Opium and the Kung Fu Master
Xin fei hu wai chuan
You xia qing
1983 An qu
Da lui toi
Feng kuang ba san
Ri jie
Shaolinští vetřelci
Shen Sheng Yi
1982 Huan hua xi jian
Human Lanterns
Lie mo zhe
San shi nian xi shuo cong tou
Shaolin chuan ren
1981 Bai cu shi fu kou cu tou
Chin mun bat jeung
Liu Xiao Feng zhi jue zhan qian hou
Mo jian xia qing
Panovník a jeho bratr
1980 Bat Without Wings
Di yu wu men
Mladý mistr
Qian Long huang yu san gu niang
The Convict Killer
Ying xiong wei lei
1979 Qi sha
Wu zhao sheng you zhao
Zhuang ju zai yu Niu gan yan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace