foto

Louis Page

  • nar. 1905
    Lyon, Rhône-Alpes, Francie
  • zem. 3.3.1990
    Soucy, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1966 À la belle étoile (TV film)
1965 La grosse caisse
1964 Monsieur
1963 Komisař Maigret zuří
Melodie podzemí
1962 Gentleman z Epsomu
Opice v zimě
1961 Cave se rebiffe, Le
Président, Le
1960 Baron de l'écluse, Le
Stará garda
1959 Luční ulice
Případ komisaře Maigreta
Tulák Archimedes
1958 André Masson et les quatre éléments
Burziáni
Maigret klade past
Noc a zmatek
Zdraví vás Gorila
1957 Le Rouge est mis
1956 Des gens sans importance
La Mariée est trop belle
Má mě rád, nemá mě rád
1955 Lumière d'en face, La
Maison aux images, La
1953 L'amour d'une femme
Résurrection de Barnabé, La
1952 Elle et moi
1951 L'étrange Madame X
První po Bohu
Une Histoire d'amour
1950 Anciens de Saint-Loup, Les
L'Invité du mardi
1949 Au-delà des grilles
Histoires extraordinaires à faire peur ou à faire rire...
Retour à la vie
1947 Frères Bouquinquant, Les
Vie en rose, La
1946 Macadam
Návrat nežádoucího
Pays sans étoiles, Le
1945 François Villon
Félicie Nanteuil
Čáry a kouzla
1944 Le ciel est à vous
1943 Soleil a toujours raison, Le
Světlo léta
1942 Arlésienne, L'
1938 Affaire Lafarge, L'
1937 Bataille silencieuse, La
1936 Die klugen Frauen
Jeunes filles de Paris
Marinella
Mrně
1935 Sanders of the River
1933 Trois pour cent
1932 Pomme d'amour
1931 Daïnah la métisse
Le parfum de la dame en noir

TV seriály

1955 Captain Gallant of the Foreign Legion (TV seriál)

Dokumentární

1945 6 juin à l'aube, Le
Espoir, Sierra de Teruel
1936 Vie est à nous, La

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace