foto

Shawn Maurer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Daisy Winters
2013 Best Night Ever
The Starving Games
2012 Blesk z čistého nebe
2011 Nela Náladová zachraňuje prázdniny
Tajemný zabiják
2010 Tupíři
2009 Sexy party 3: Prvák
Černej Dynamit
2008 Disaster Movie
Tohle je Sparta!
2007 Velkej biják
2006 Caffeine
Děsnej doják
2005 Honeymooners
2004 Rodinka na tripu
Superchunk: Crowding Up Your Visual Field
2003 Když Zachariáš Beaver přijel do města
2002 Běž, Ronnie, běž!
Jako Mike
Plnou parou vzad!
2000 Bravo, girls!
Getting Away with Murder: The JonBenet Ramsey Mystery (TV film)
1998 Odplata
1997 Academy Boyz
The Big Empty
1996 Tonyho kapela

TV seriály

2019 Emergence (TV seriál)
Pilot (E01)
2017 Kevin (Probably) Saves the World (TV seriál)
How to Be Good (E04)
Sweet Little Lies (E03)
Listen Up (E02)
2016 Notorious (TV seriál)
Taken (E10)
Choice (E09)
The Burn Book (E08)
další epizody (9)
2015 Satisfaction (TV seriál)
...Through New Beginnings (S02E10)
...Through Family (S02E09)
...Through Psychedelics (S02E08)
další epizody (10)

Dokumentární

1996 The Making of 'E.T. The Extra-Terrestrial'
1995 Jak se točil Jurský park
1994 Očima Forresta Gumpa (TV film)
1992 HBO First Look (TV seriál)
1990 Secrets of the Back to the Future Trilogy, The (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky