foto

Lena Strömdahl

  • nar. 17.7.1947 (71 let)
    Lidingö, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bitchboy
2014 Miraklet i Viskan
2013 Maria Wern - Först när givaren är död
2011 Muži, kteří nenávidí ženy
2009 Göta kanal 3 - Kanalkungens hemlighet
2008 Ženská za volantem
2007 Järnets änglar
2006 En liten tiger
2005 Percy, Buffalo Bill a já
2001 Kvinna med födelsemärke (TV film)
1999 Changing Directions
Där regnbågen slutar
1992 Hammar
Hassel - Utpressarna (TV film)
Min store tjocke far
1991 T. Sventon och fallet Isabella
1990 Honungsvargar
Werther
1989 Prima ballerina

TV seriály

2019 Den inre cirkeln (TV seriál)
Kronprinsen och hans hustru (E03)
2018 Sthlm Rekviem (TV seriál)
Oönskad: Del 2 (E02)
Oönskad: Del 1 (E01)
Most (TV seriál)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (6)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
2009 De halvt dolda (TV seriál)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
Maria Wern (TV seriál)
2007 Ett gott parti (TV seriál)
2005 Kommissionen (TV seriál)
Saltön (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Afrikanen (S01E05)
2003 Vera med flera (TV seriál)
2002 Bella bland kryddor och kriminella (TV seriál)
2001 Pusselbitar (TV seriál)
1999 Ett litet rött paket (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1991 Mord och passion (TV seriál)
1984 Annika - en kärlekshistoria (TV seriál)
1983 Öbergs på Lillöga (TV seriál)
1981 Babels hus (TV seriál)
1980 Lycka till (TV seriál)
Sinkadus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace