foto

Börje Ahlstedt

  • nar. 21.2.1939 (80 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 V hodině rysa
2009 Engelen
2007 August (TV film)
2006 Východisko
2005 Bang Bang Orangutang
Percy, Buffalo Bill a já
2003 Saraband (TV film)
2002 Karkulín ze střechy
2000 Födelsedagen
1999 Magnetisørens femte vinter
Pippi i Söderhavet
1997 Den siste yankeen (TV film)
Larmar och gör sig till (TV film)
Pippi Punčochatá
1995 Belma
Höst i paradiset
1993 Chefen fru Ingeborg (TV film)
1992 Nedělňátka
S nejlepšími úmysly
1990 Kaninmannen
1989 Fallgropen
Nallar och människor
1988 Begriper du inte att jag älskar dig? (TV film)
Eminy stíny
En far (TV film)
1986 Amorosa
1984 Björnen (TV film)
Ronja, dcera loupežníka
1983 En galnings dagbok (TV film)
Limpan
Savannen (TV film)
1982 Fanny a Alexandr
1981 Höjdhoppar'n
Linje lusta (TV film)
1980 Barnens ö
Ett drömspel (TV film)
Marmeladupproret
Swedenhielms (TV film)
1979 En handelsresandes död (TV film)
Kristoffers hus
Misantropen (TV film)
1978 Dante - akta're för Hajen!
1977 Möss och människor (TV film)
1975 Kluk a holka
Ägget är löst!
1974 Bestigningen av Fujijama (TV film)
1973 Håll alla dörrar öppna
1971 Troll
1970 Reservatet (TV film)
1969 Biprodukten (TV film)
Blanco Posnets hängning (TV film)
Made in Sweden
Ni ljuger
1968 Exercis (TV film)
Jsem zvědavá modře
1967 Jsem zvědavá žlutě
1965 Flygplan saknas

TV seriály

2002 Skřítek Karlson (TV seriál)
2000 Herr von Hancken (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1991 Den goda viljan (TV seriál)
Mord och passion (TV seriál)
1985 Lösa förbindelser (TV seriál)
1984 Hur ska det gå för Pettersson? (TV seriál)
1978 Hedebyborna (TV seriál)
1977 Soldat med brutet gevär (TV seriál)
1973 I mumindalen (TV seriál)
1970 Röda rummet (TV seriál)

Dokumentární

2008 Muži a Bergman
2003 I Bergmans regi (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1977 Möss och människor (TV film)
1976 Redogörelse framlagd för en akademi (TV film)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)
1990 Fångarna på fortet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace