foto

Sheila Allen

  • nar. 2.2.1929
    New York City, New York, USA
  • zem. 15.11.2013 (84 let)
    Malibu, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Stolen (TV film)
1986 Outrage! (TV film)
1985 Alenka v říši divů (TV film)
1980 Když se čas naplnil
1977 Viva Knievel!
1975 Adventures of the Queen (TV film)
1974 Skleněné peklo
1972 Dobrodružství Poseidonu
1969 City Beneath the Sea (TV film)
1962 Five Weeks in a Balloon
State Fair

TV seriály

1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Dobrodružství na moři (S01E07)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
1965 Lost in Space (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1953 Garrison Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace