foto

Vanessa Reisen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Extant (TV seriál)
2012 Vegas (TV seriál)
2011 Californication (TV seriál)
Právníci, zbraně a prachy (S04E06)
2009 Tráva (TV seriál)
Skromný návrh (S05E06)
2008 Swingtown (TV seriál)
2007 Traveler (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2008 Swingtown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace