foto

Henri Langlois

  • nar. 13.11.1914
    Smyrna, Turecko
  • zem. 13.1.1977 (62 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 He Stands in the Desert Counting the Seconds of His Life - a.z.
1972 Spéciale Maurice Chevalier (TV film)

Dokumentární

2016 Truffaut versus Godard (TV film) - a.z.
2010 Dva ve vlně - a.z.
2004 Le Fantôme d'Henri Langlois - a.z.
2003 Cinema Sex Politics: Bertolucci Makes 'The Dreamers' (TV film) - a.z.
1995 Citizen Langlois - a.z.
1981 Notre Dame de la Croisette - a.z.
1973 Grierson
1972 75 Years of Cinema Museum
1970 Langlois
1968 Louis Lumière (TV film)
1966 Carl Th. Dreyer
1964 Chroniques de France (TV seriál)
Cinéastes de notre temps (TV seriál)

TV pořady

1971 Samedi soir (TV pořad)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Dokumentární

1934 Métro, Le

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace