foto

Sarah Lawson

  • nar. 6.8.1928 (91 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 The Stud
1969 Bitva o Británii
1968 The Devil Rides Out
1967 Night of the Big Heat
1963 On the Run
The World Ten Times Over
1961 Night Without Pity
1958 Links of Justice
The Solitary Child
Three Crooked Men
1957 Busman's Honeymoon (TV film)
Man with a Dog
Rupert of Hentzau (TV film)
1956 It's Never Too Late
1955 The Blue Peter
1954 Meet Mr. Malcolm
You Know What Sailors Are
1953 Street Corner
Three Steps in the Dark
1952 The Night Won't Talk
1951 Face to Face (TV film)
Profesor odchází

TV seriály

1986 Lovejoy (TV seriál)
1983 Cuffy (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Víkend na venkově (S04E13)
1978 The Standard (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Full House (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
Nuisance Value (E18)
1971 Jason King (TV seriál)
Trial (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Legend of Death (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Případy komisaře Gideona (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Silent Evidence (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 The Invisible Man (TV seriál)
1957 Hour of Mystery (TV seriál)
O.S.S. (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
The Trollenberg Terror (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1990 The World of Hammer (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1975 Husband of the Year (TV pořad)
1958 The World Our Stage (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky