foto

Friedrich Schoenfelder

  • nar. 17.10.1916
    Sorau, Německá říše
  • zem. 14.8.2011 (94 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Lotta a vysněná cesta (TV film)
2009 Lachen mit Heinz Schenk (TV film)
2008 Instruktor Schmidt
2007 Král Matěj
2006 Das unreine Mal (TV film)
Ein starkes Team - Sippenhaft (TV film)
Oh, wie schön ist Panama !
2004 Die Reise ins Glück
Hrdinové z říše Gaja
Tatort - Herzversagen (TV film)
2003 Eddi Arent - Der Herr der Sketche (TV film)
Zamilovaný, ale bohatý (TV film)
2002 Edgar Wallace - Das Schloss des Grauens (TV film)
2001 Manituova bota
Momo alla conquista del tempo
1999 Das Mädchen aus der Torte (TV film)
1995 Das Traumschiff - Tasmanien (TV film)
Sedmý bratříček
1994 Glück im Grünen (TV film)
1990 Willi - Ein Aussteiger steigt ein (TV film)
1989 Liebe, Tod und kleine Teufel
1988 Gestatten, Bestatter (TV film)
1987 Mrs. Harris fährt nach Moskau (TV film)
Otto - Der Neue Film
1986 Caspar David Friedrich - Grenzen der Zeit
1983 Kiez
1981 Schützling, Der (TV film)
1979 Aktion Abendsonne (TV film)
Aufwind
1977 Begegnung im Herbst (TV film)
1976 ... in allen Lebenslagen (TV film)
I ve smrti sami
1974 Madame Pompadour (TV film)
1971 Der Raub der Sabinerinnen (TV film)
Die Tote aus der Themse
Glückspilze (TV film)
Stewardessen, Die
1970 Die Herren mit der weissen Weste
Giuditta - Freunde das Leben ist lebenswert
Heintje - Einmal wird die Sonne wieder scheinen
Hexen bis aufs Blut gequält
Lieben Kinder, Die (TV film)
Unsere Pauker gehen in die Luft
Was ist denn bloß mit Willi los?
Waterloo
1968 Der Arzt von St. Pauli
Die Rivalin (TV film)
Familie Musici (TV film)
1967 Das Attentat - Schleicher: General der letzten Stunde (TV film)
Hugenberg - Gegen die Republik (TV film)
Komisař X
1966 12 donne d'oro
Kommissar X - Drei gelbe Katzen
Lange Beine - lange Finger
Nachlese 66 (TV film)
Quadrille (TV film)
Sedmnáct let - vlasy blond
Vater einer Tochter (TV film)
Weiß gibt auf (TV film)
Zwei Girls vom roten Stern
1965 Geißel des Fleisches, Die
1964 Das Wirtshaus von Dartmoor
Show hin - Schau her (TV film)
Smrtelné paprsky dr. Mabuseho
1963 Bezauberndes Fräulein (TV film)
Die weiße Spinne
Ein Windstoß (TV film)
1962 Jeder stirbt für sich allein (TV film)
Jsem také jenom žena
Wilde Wasser
1961 Frau Cheneys Ende
Malachiášův zázrak
Mein Mann, das Wirtschaftswunder
Sache mit dem Ring, Die (TV film)
1960 Bis daß das Geld euch scheidet
Das kunstseidene Mädchen
Der Rächer
Ein Student ging vorbei
Sabine und die hundert Männer
Willy, der Privatdetektiv
1959 Mann im Manne, Der (TV film)
Mein Freund Harvey (TV film)
Menschen im Hotel
Peter schießt den Vogel ab
Unser Wunderland bei Nacht
1958 Die Bürger von Calais (TV film)
Eiserne Gustav, Der
Jim und Jill (TV film)
Madeleine und der Legionär
1957 Das heiße Herz (TV film)
Mrs. Cheneys Ende (TV film)
1955 Kopf in der Schlinge (TV film)
1954 Viktoria und ihr Husar
1950 Es kommt ein Tag
Fünf unter Verdacht
Königskinder
Liebe auf Eis
1949 Tragödie einer Leidenschaft

TV seriály

2010 Lotta & … (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2003 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Toten schenkt man nichts (S03E08)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Matchball (TV seriál)
1993 Bistro, Bistro (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1991 Vorsicht! Falke! (TV seriál)
1990 Insel der Träume (TV seriál)
1988 Benjamin Blümchen (TV seriál)
Justitias kleine Fische (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
Turf (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1979 Die Koblanks (TV seriál)
1978 Captain Future (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1971 Duell zu dritt (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Der Tod läuft hinterher (TV seriál)
1966 Cliff Dexter (TV seriál)
Förster Horn (TV seriál)
1960 Am grünen Strand der Spree (TV seriál)
1954 Die Galerie der großen Detektive (TV seriál)

Dokumentární

2008 Die 30 besten Berlin-Filme (TV film)

Host

TV pořady

1994 Brisant (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1967 Der gemütliche Samstagabend (TV pořad) - mod.
1966 Show hin - Schau her (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace