foto

Orhan Kılıç

  • nar. 19.10.1974 (44 let)
    Berlín, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Brüder (TV film)
Osudové léto na Kypru (TV film)
2016 Tatort – Im gelobten Land (TV film)
Teroristé hákového kříže: Oběti - Nezapomeňte na mě (TV film)
2015 Pinhan
2013 Atatürk'ün fedaisi Topal Osman
Taş Mektep
2005 Gül'ün Çilesi (TV film)
2004 Mezar Arasında (TV film)
Vermächtnis, Das
2000 Freunde

TV seriály

2015 Kara Kutu (TV seriál)
2014 Diriliş: Ertuğrul (TV seriál)
Diğer Yarım (TV seriál)
Tanıklar (TV seriál)
2013 Osmanlı'da Derin Devlet (TV seriál)
2012 Korkma (TV seriál)
2011 Zehirli Sarmaşık (TV seriál)
2009 Aşk Bir Hayal (TV seriál)
2008 Dalgakıran (TV seriál)
Derdest (TV seriál)
2007 Elveda Rumeli (TV seriál)
2006 29-30 (TV seriál)
Sağır Oda (TV seriál)
2004 Kalp Gözü (TV seriál)
2000 Evdeki Yabancı (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2011 Korkma (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace