foto

Jeff Pomerantz

  • nar. 2.7.1943 (77 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 No Place Like Home
1991 Dítě nevěsty (TV film)
Perspektiva požitků
1988 Married Couple, The
1987 Retribution
1984 Městský zabíječ (TV film)
1982 Richard II
1981 Krásné sny
1979 Savage Weekend
1978 Řecký magnát
1976 Day the Lord Got Busted, The
1975 The Tenth Level (TV film)
1973 Group Marriage
1963 Alexander the Great (TV film)

TV seriály

2019 The Morning Show (TV seriál)
Osamělý vrchol (S01E08)
2018 Aféra (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
2017 Huangovi v Americe (TV seriál)
The Vouch (S04E08)
B as in Best Friends (S04E01)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Sbohem, Grace (S04E24)
1989 Dragnet (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Běhání v kruhu (S04E13)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Divočina (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
1970 Matt Lincoln (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
One Life to Live (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
The Secret Storm (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky