foto

Jon East

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Maigret a případ mrtvého muže (TV film)
2008 Summerhill (TV film)

TV seriály

2018 Na mušce (TV seriál)
I Have a Thing About Bathrooms (S01E05)
Sorry Baby (S01E04)
Don't I Know You? (S01E03)
2017 The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
2016 Beowulf: Návrat do Shieldlandu (TV seriál)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
My Brothers Keeper (S01E08)
The Charm Offensive (S01E07)
2015 Critical (TV seriál)
2013 Panství Downton (TV seriál)
The London Season (S04E09)
Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 2 (S04E02)
další epizody (4)
2012 The Last Weekend (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
2011 Tajemství projektu Sparticle (TV seriál)
2010 Spirit Warriors (TV seriál)
2005 Rocket Man (TV seriál)
2004 Bodies (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace