foto

Barney Cohen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Gernika
1997 Odsouzeni k útěku (TV film)
1996 Sabrina (TV film)
1994 Válka sousedů (TV film)
1986 Killer Party
1984 Pátek třináctého 4
1977 French Quarter
Povolání: kaskadér

TV seriály

1998 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Little Big Kraft (S02E13)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1985 Hromkočky (TV seriál)
1983 He-Man and the Masters of the Universe (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky