foto

Paul Bartel

  • nar. 6.8.1938
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 13.5.2000 (61 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Dinner and a Movie
Perfect Fit
2000 Hamlet
1999 Dreamers
Zlá předtucha (TV film)
Zoo
1998 Billy's Hollywood Screen Kiss
Melting Pot
1997 Lewis, Clark a George
Skeletons (TV film)
Skryté dědictví (TV film)
Ďáblovo dítě (TV film)
1996 Basquiat
Elevator, The
Kořist jaguára
Red Ribbon Blues
Útěk z L.A.
Švábi
1995 Bucket of Blood (TV film)
Fanynka číslo jedna
Love and Happiness
Láska dokáže stavět mosty (TV film)
Not Like Us
Obvyklí podezřelí
Wacky Adventures of Dr. Boris and Nurse Shirley, The
1994 Dva barbaři
1993 Banda: Pomsta Jessieho Leea
Grief
Hra na zradu (TV film)
Shelf Life
1992 Peklo chtíče
Soulmates
The Living End
1991 Liquid Dreams
Papežem proti své vůli
1990 Buď v klidu
Dan Turner, Hollywoodský detektiv
Gremlins 2
Pucker Up and Bark Like a Dog
1989 Scenes from the Class Struggle in Beverly Hills
1988 Baja Oklahoma (TV film)
Blue Jean Cop
Caddyshack II
Pohřební akademie
Ze tmy
1987 Amazonky na Měsíci
Munchies
1986 Killer Party
Obchoďák smrti
Riskantní sázka
1985 Bláznivá dovolená v Evropě
Do noci
Sesame Street Presents: Follow That Bird
1984 Frankenweenie
Not for Publication
1983 Silvestrovské představení
Srdce na kolech
1982 Bílý pes
Eating Raoul
Trick or Treats
1981 Heartbeeps
1980 The Hustler of Muscle Beach (TV film)
1979 Rock 'n' Roll High School
1978 Piraňa
1977 Grand Theft Auto
Pan Bilión
1976 Cannonball
Eat My Dust
Hollywood Boulevard
1975 Death Race 2000
1974 Big Bad Mama
1972 Private Parts
1970 Ahoj, mami!
1969 Utterly Without Redeeming Social Value

TV seriály

1999 Ally McBealová (TV seriál)
Iluze lásky (S02E22)
1998 More Tales of the City (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Psychodrama (S04E14)
1993 Tales of the City (TV seriál)
1987 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Gershwinovo zjevení (S02E17)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Tajné obrázky (S01E20)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

Dokumentární

2011 Cormanův svět - a.z.
2004 Ramones Raw - a.z.
2003 Unleashing the Beast: Making 'The Howling' - a.z.
1993 Cinefile: Made in the USA (TV film)
1992 Our Hollywood Education
1977 Roger Corman: Hollywood's Wild Angel

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2001 73. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace