foto

John Lightbody

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 7.2
2009 Lady of Sorrows
2008 Banda amatérů
Domestics
Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
2002 Woman X
2000 Možná, miláčku
1999 The Stick Up

TV seriály

2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Výzva (S01E08)
Vraždy podle Agathy (TV seriál)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Starosta a kouzelník (S01E09)
Textilka (TV seriál)
2012 Vražedné šifry (TV seriál)
Cracking a Killer's Code: Part 2 (S01E02)
Cracking a Killer's Code: Part 1 (S01E01)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
2008 Wallander (TV seriál)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a prach (S10E05)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tajemný sklep (S08E06)
2003 The Royal (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace