foto

John Lightbody

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Flood
2014 7.2
2009 Lady of Sorrows
2008 Banda amatérů
Domestics
Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
2002 Woman X
2000 Možná, miláčku
1999 The Stick Up

TV seriály

2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Výzva (S01E08)
Vraždy podle Agathy (TV seriál)
The Quiche of Death (S01E01)
Inspektor Banks (TV seriál)
Žalostné dítě - 2. část (S03E02)
Žalostné dítě - 1. část (S03E01)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Starosta a kouzelník (S01E09)
Textilka (TV seriál)
2012 Vražedné šifry (TV seriál)
Cracking a Killer's Code: Part 2 (S01E02)
Cracking a Killer's Code: Part 1 (S01E01)
2008 Wallander (TV seriál)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a prach (S10E05)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tajemný sklep (S08E06)
2003 The Royal (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky