foto

John Lightbody

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 7.2
2009 Lady of Sorrows
2008 Banda amatérů
Domestics
Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
2002 Woman X
2000 Možná, miláčku
1999 The Stick Up

TV seriály

2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Výzva (S01E08)
Vraždy podle Agathy (TV seriál)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Textilka (TV seriál)
2012 The Bletchley Circle (TV seriál)
Cracking a Killer's Code: Part 2 (S01E02)
Cracking a Killer's Code: Part 1 (S01E01)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
2008 Wallander (TV seriál)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a prach (S10E05)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tajemný sklep (S08E06)
2003 The Royal (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace