foto

Jerker Fahlström

  • nar. 4.11.1956 (61 let)
    Härlanda, Göteborgs och Bohus län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jack staví dům
2015 Muž jménem Ove
2013 V hlubinách
2012 Johan Falk: Kodnamn Lisa
Johan Falk: Spelets regler
2010 Farsan
2009 Johan Falk: GSI - Gruppen för särskilda insatser
Johan Falk: Vapenbröder
2008 Irene Huss - Noční vizita
2006 Den som viskar (TV film)
Keillers park
2003 Policajti
Třetí vlna zločinu
2000 Nejlepší léto
1999 Noll tolerans
1993 En dag på stranden
Glädjekällan

TV seriály

2017 Alex (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2015 Ängelby (TV seriál)
2006 Kronprinsessan (TV seriál)
2004 Danslärarens återkomst (TV seriál)
Graven (TV seriál)
Orka! Orka! (TV seriál)
2002 Familjen (TV seriál)
Skeppsholmen (TV seriál)
2001 Anderssons älskarinna (TV seriál)
1999 Sjätte dagen (TV seriál)
1997 Hammarkullen eller Vi ses i Kaliningrad (TV seriál)
1996 Polisen och pyromanen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace