foto

Jason Woliner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Dinner with Family with Brett Gelman and Brett Gelman's Family

TV seriály

2019 Co děláme v temnotách (TV seriál)
The Orgy (S01E09)
Citizenship (S01E08)
2018 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Special Delivery (S04E14)
Karl (S04E09)
2016 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Prsteníček (S02E15)
2015 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Tichá noc (S02E10)
Nabitej drát (S02E06)
Cvrčci (S02E05)
další epizody (6)
W/ Bob and David (TV seriál)
2012 Nová holka (TV seriál)
Premenstruační syndrom (S02E07)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Freddy Spaghetti (S02E24)
Woman of the Year (S02E17)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Beauty Pageant (S02E03)
Raaaaaaaandy! (TV seriál)
2007 Human Giant (TV seriál)
2006 Electric Company, The (TV seriál)

Dokumentární

2013 Nathan for You (TV seriál)

TV pořady

2011 Jon Benjamin Has a Van (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Střela
1990 Shining Time Station Christmas: 'Tis a Gift (TV film)
1989 Víkend u Bernieho

TV seriály

1989 Shining Time Station (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Dinner with Family with Brett Gelman and Brett Gelman's Family

TV seriály

2010 Eagleheart (TV seriál)
Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2009 Raaaaaaaandy! (TV seriál)
2007 Human Giant (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2008 Human Giant (TV seriál)
She Be a Witch (S02E06)
Still Here, Man. Still Here. (S02E05)
I Want More Corn Chowder (S02E04)
další epizody (6)
2007 Human Giant (TV seriál)
Ta Da (S01E08)
Hello Susan (S01E07)
Kneel Before Zerg (S01E06)
další epizody (8)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky