foto

Samuel Bottomley

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ghost Stories
2012 Private Peaceful
2011 Tyranosaurus

TV seriály

2018 Kiss Me First (TV seriál)
Off the Rails (E03)
Make It Stop (E02)
She Did Something (E01)
2017 Ackley Bridge (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2016 Stíny nad Jerichem (TV seriál)
2015 Sons of Liberty (TV seriál)
Wolf Hall (TV seriál)
Nepříjemnosti (E05)
Ďábelská slina (E04)
Kouzlo s třemi kartami (E01)
2012 Rocket's Island (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace