foto

Herbert Fleischmann

  • nar. 13.3.1925
    Norimberk, Německá říše
  • zem. 5.4.1984 (59 let)
    Cavigliano, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Das Traumschiff - Geschäftliches/Kolumbus und Kabeljau/Der Hund (TV film)
Nachruf auf Othello (TV film)
1982 Frankies Braut (TV film)
1979 Die Geisterbehörde (TV film)
Die wilde Flamme (TV film)
Wald, Der (TV film)
1978 Tatort - Lockruf (TV film)
1977 Achsensprung (TV film)
Heinrich Zille (TV film)
1975 Keine Spürhunde für den Fiskus (TV film)
Liebe mal so - mal so (Vergnügliches über ein altes Thema) (TV film)
Verbrechen nach Schulschluß
1974 Die Antwort kennt nur der Wind
Drei Männer im Schnee
Du Land der Liebe (TV film)
1973 ...aber Jonny!
Alle Menschen werden Brüder
Entziehung - Ein Tagebuch (TV film)
Plaza Fortuna (TV film)
Zinksärge für die Goldjungen
1972 Auf den Spuren der Anarchisten (TV film)
Der Fall Opa (TV film)
Der Stoff, aus dem die Träume sind
Fall für Goron, Ein (TV film)
Geliebter Mörder (TV film)
Tajemství Mary Celleste (TV film)
Verdacht gegen Barry Croft (TV film)
Verrat ist kein Gesellschaftsspiel (TV film)
1971 Das Herz aller Dinge (TV film)
Die Münchner Räterepublik (TV film)
Freudenhaus, Das
Iwanow (TV film)
Käpt'n Rauhbein aus St. Pauli
Liebe ist nur ein Wort
Und Jimmy ging zum Regenbogen
1970 Das Bastardzeichen (TV film)
Der Nagel (TV film)
Die blinden Ameisen (TV film)
Floup oder Der Hang zur Redlichkeit (TV film)
Maximilian von Mexiko (TV film)
Vor Sonnenuntergang (TV film)
Zurück, wo ich begann (TV film)
1969 Das Vermächtnis (TV film)
Der Kampf um den Reigen (TV film)
Die sieben Männer der Sumuru
Kurz vor dem Sprung (TV film)
Seltsames Zwischenspiel (TV film)
Van Gogh (TV film)
1968 Der Sommer der 17. Puppe (TV film)
Reisegesellschaft, Die (TV film)
1967 Die Affäre Eulenburg (TV film)
Dieser Mann und Deutschland (TV film)
Drei Jahre (TV film)
Ein Riß im Eis (TV film)
Kopfstand Madam!
Kriminalmuseum - Die Reisetasche (TV film)
Täter auf der Spur - Am Rande der Manege, Dem (TV film)
1966 Der Mann, der sich Abel nannte (TV film)
Die Ermittlung (TV film)
Die Welt des Wassers (TV film)
Schloß, Ein (TV film)
1965 Abends Kammermusik (TV film)
Das Rendezvous (TV film)
Das Strafquartett: Ein Knastical (TV film)
Der Kardinal von Spanien
Judith (TV film)
Oberst Wennerström (TV film)
Reine Haut, Eine (TV film)
Vor Nachbarn wird gewarnt (TV film)
1964 Eiche und Angora (TV film)
Gerechtigkeit in Worowogorsk (TV film)
Marie Octobre (TV film)
Sie werden sterben, Sire (TV film)
Tote ohne Begräbnis (TV film)
1963 Durchbruch Lok 234
Entscheidung, Die (TV film)
Marie Octobre (TV film)
1962 Der Marquis von Keith (TV film)
Kümmert euch nicht um Sokrates - Ein Abend mit dem 'Gorgias' des Platon
Zeit der Schuldlosen (TV film)
1961 Das Rendezvous von Senlis (TV film)
1959 Kabale und Liebe (TV film)
Kabale und Liebe
O Wildnis (TV film)
Ruf ohne Echo (TV film)
1955 Überfahrt (TV film)

TV seriály

1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Der Fuchs von Övelgönne (TV seriál)
1979 Die Protokolle des Herrn M (TV seriál)
1978 Geschichten aus der Zukunft (TV seriál)
1977 Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
Kette, Die (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Lobster (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
1973 Ein Fall für Männdli (TV seriál)
Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
Miláček slonů (TV seriál)
1972 Alpha Alpha (TV seriál)
Der Illegale (TV seriál)
Motiv Liebe (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Jens Claasen und seine Tiere (TV seriál)
Raumpatrouille - Die phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace