foto

Gretl Schörg

  • nar. 17.1.1914
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 4.1.2006 (91 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Hofnarr sucht Hof (TV film)
1975 Change
1974 Tatort - Mord im Ministerium (TV film)
1972 Kinderarzt Dr. Fröhlich
Meine Tochter - Deine Tochter
1971 Das Feuerwerk (TV film)
Die Schlankheitskur (TV film)
Die sieben Ohrfeigen (TV film)
Die tollen Tanten schlagen zu
Immer die verflixten Weiber
Liebe ist nur ein Wort
No, No Nanette (TV film)
1970 Der Feldherrnhügel (TV film)
Unsere Pauker gehen in die Luft
1969 Der Talisman (TV film)
Die Fee (TV film)
Donnerwetter! Donnerwetter! Bonifatius Kiesewetter
Königin einer Nacht (TV film)
1967 Wiener Schnitzel
1966 Das Märchen (TV film)
Ganovenehre
Königliches Abenteuer (TV film)
1965 Im Schlaraffenland (TV film)
Mrs. Cheney's Ende (TV film)
1964 Ihr erster Ball (TV film)
Kolportage (TV film)
1963 Das Mädl aus der Vorstadt (TV film)
Ein Windstoß (TV film)
Mirandolina (TV film)
Tingel Tangel (TV film)
1962 Kaiserin, Die (TV film)
Lang, lang ist's her (TV film)
Straße der Verheißung
Vor Jungfrauen wird gewarnt
1961 Der Zerrissene (TV film)
Im schwarzen Rößl
Nachsaison (TV film)
1959 Geliebte Bestie
Jacqueline
Peripherie (TV film)
1958 Meine 99 Bräute
1956 Auf Wiedersehn am Bodensee
K. und k. Feldmarschall
1955 Bel Ami
Bel Ami, Der Frauenheld von Paris
Die spanische Fliege
Hudba pro císaře
Seine Tochter ist der Peter
1953 Der Feldherrnhügel
Die Fiakermilli
Hab' ich nur deine Liebe
Heimlich, still und leise
Lavendel
1952 Saison in Salzburg
1951 Der blaue Stern des Südens
Weh dem, der liebt!
1950 Das Dementi
Dieser Mann gehört mir
Gruß und Kuß aus der Wachau
Hochzeitsnacht im Paradies
Nacht im Separee, Eine
Schwarzwaldmädel
1949 Märchen vom Glück
1948 Der himmlische Walzer
Intimitäten
1944 Der Mann, dem man den Namen stahl
Pan Sanders žije nebezpečně
1943 Kollege kommt gleich

TV seriály

1985 Alte Gauner (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1965 Donaug'schichten (TV seriál)
Unser Pauker (TV seriál)
1963 Das alte Hotel (TV seriál)
1961 Komische Geschichten mit Georg Thomalla (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1962 Immergrüne Evergreens (TV pořad)
1960 Das Leben ist ein Karussel (TV pořad)
Spaß mit Ernst (Stankovski) (TV pořad)
1957 Was sieht man Neues? (TV pořad)
1954 Schlager - Express Wien - Berlin (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky