foto

Bill Johnson

  • nar. 1924
    Auckland, Nový Zéland
  • zem. 23.9.2016
    Auckland, Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Caretakers, The
2001 Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
1993 Monstrum (TV film)
1991 Rose Against the Odds (TV film)
The End of the Golden Weather
1990 Likvidátor
1988 Born to Race
1987 Petrovova aféra (TV film)
1983 Poslední pirát
1978 Skin Deep
1977 Sleeping Dogs

TV seriály

1995 Xena (TV seriál)
Váhání (S01E06)
1989 Bratrstvo růže (TV seriál)
1982 Pod horou (TV seriál)
1981 Women of the Sun (TV seriál)
1977 Moynihan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace