Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jestli si jsou někdy tvůrci vědomi, že prostě a jednoduše točí naprostou sra*ku. Že se prostě všichni sejdou takhle večer v hospodě a řeknou si:" Hele pánové, tohle je vyloženej odpad." Stále si říkám proč to někoho baví. Po tomhle fakt nechápu jak to mohla Zellweger a McConaughey dotáhnout v Hollywoodu takhle daleko. Jeden z nejhorších a nejnudnějších filmů co jsem viděl. ()

Knowho 

všechny recenze uživatele

Česky Masakr v Texasu aka Texas chainsaw massacre: Next Generation. Kupodivu, je tenhle díl (Který měl být začátek nové série, ale nevydělal dostatek peněz, proto nevzniklo nikdy přímé pokračování.), castingově asi nejlepší. Moc nemusím Reneé Zellweger, ale tady jsem si ji i docela užil. No a Matthew McConaughey byl prostě boží! Bohužel, příběhově je to hodně slabý odvar série, a chvílemi působí víc jako komedie než horor, což v případě pokud nejste TCHM2 nefunguje... 4,5/10 ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pozor, nie je "Masaker v Texase" ako "Texaský masaker motorovou pilou". Ten ktorý v roku 1974 natočil Tobe Hooper sa stal hixploitation horrorovou klasikou. Mne sa páčil aj remake Marcusa Nispela z roku 2003. No variácia na túto tému z roku 1994, ktorú režíroval akýsi Kim Henkel, nestojí ani za prd. Debilný scénar, nesympatické postavy, dvadsať päť ročná šereda Renée Zellwegerová, idiotské dialógy, žiadne napätie, žiadna atmofséra, minimum krvi, zmätená chaotická réžia. Všetko špatne. Totálny nepodarok. * ()

horor2 odpad!

všechny recenze uživatele

Omlouvám se, ale co to kurva bylo? Na VHS psali VAROVÁNÍ: TENTO FILM NENÍ VHODNÝ PRO SLABŠÍ POVAHY! Nebo něco v tom smyslu, tak jsem natěšený valil domů, málem jsem si i rozbil po cestě hubu a nakonec jsem dostal takovou sračku! Po 10-ti letech jsem to viděl znova a opět jsem měl nepříjemnou pachuť. Prý vyšla nějaká PRODLOUŽENÁ verze, tak uvidím, co to bude. ()

Ilhan odpad!

všechny recenze uživatele

Kravina nejvyššího řádu. V průběhu jsem si myslel, že se to dá i bezproblémů přežít, to však platilo jen do začátku druhé poloviny filmu, která se stává jen hnustou stokou, která parazituje na sérii Texaských masakrů, s kterými to nemá opravdu příliš společného a to co společného má, tak je zkurveno (omlouvám se, ale výstižnější slovo prostě neexistuje) na úroveň subodpadu. Žádné komediáln prvky jsem nenašel, k smíchu byli spíše ty hororové. Spousta logických chyb a nesmyslů, že z toho jde člověku hlava kolem. Oproti tomuto je Texax Chainsaw Massacre z roku 1986 mistrovské dílo. K docela známým hercům můžu říci jen jedno: Nějak se začínat musí. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Barryho (Tyler Shea Cone) auto je Cadillac Sedan DeVille z roku 1981. (ČSFD)

Reklama

Reklama