foto

Alain Lahaye

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Couleur locale
2013 Interdits d'enfants (TV film)
2004 Dans la tête du tueur (TV film)
2003 Les femmes savantes (TV film)
2001 Salut la vie (TV film)
2000 Misanthrope, Le (TV film)
1984 Zúčtování
1983 Fou comme l'oiseau (TV film)
1982 Bonnes gens (TV film)
Meurtres à domicile
1979 Bobo Jacco

TV seriály

2013 La Source (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2009 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Max (S01E01)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2002 Famille d'accueil (TV seriál)
Mauvaise graine (S02E04)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Neznámá ze silnice (S09E04)
1989 Le masque (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
1984 Des grives aux loups (TV seriál)
1981 Buď zdráv, šampióne (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky